Hej, kom hem från London med laget igår halv 12 typ på natten. Har haft de så sjukt underbart med dom. 
Vi vann matchen igår, vi tränade, vi kollade på match, var i Arenan, shoppade och sen var vi på Madame Tussaud och gjorde lite aktiviteter med tränarna som var så sjukt roligt :D
Filmade 2 av aktiviteterna så de kommer upp videro någon dag på dom :) Kommer sakna er tjejer så sjukt mycket, detta är den bästa resan jag någonsin gjort med er tjejer puss älskar er! ETT MINNA FÖR LIVET<3 :D
Vill redan tillbaka! :) <3 Eftersom jag har tagit sjukt många bilder från London så kommer de i olika delar om de är okej?! Här kommer lite bilder från Arenan: 
















Äntligen Fredag :)

Idag åker fotbolls laget till London, de ska bli grymt kul. Jag har längtat tills denna dag så sjukt länge. Och äntligen
har denna dagen kommit. 
Jag kommer nog inte blogga där, för tror vi inte har något internet på hotellet. Och om vi har internet, så kommer jag kanske inte blogga ändå för de kommer vara fullt upp alla dagarna vi är där. Men ni får se om Philip eller någon har lust att gäst blogga någon dag :D

Men nu ska jag packa de sista, så hörs vi :) 
Puss:*<3
 

Hej, just nu chillar jag Ronja Elin och Julia i Aulan! Ligger typ utspritt och sover haha! Haha tråkigt inlägg men vi
Hörs sen

Idag var de tyvärr sista träningen :(
Träningen gick super bra för mig idag, så de känns gött att avsluta med en träning som man är nöjd med!
Jag kommer sakna ihjäl mig efter träning! Men ett litet uppehåll sen drar de igång igen, läängtaar!:D
Ska även gå ut och springa lite då då så att jag inte tappar konditionen. På Fredag drar vi ju till London:D Så underbart kul och mysigt vi kommer att ha de:) älskar er tjejer så grymt mycket! Kom ihåg att ni är dom bästa tjejerna som finns tack för dessa åren tillsammans med er:D<3
LOOVE<3

Men nu ska jag gå upp och lägga mig och sova och sen imorgon är sista skoldagen för mig:D<3

Har nyss haft HKK prov och sen lagade vi mat också:) jag lagade mat med Hanna, och de gick as bra :D
Känns super bra och skönt att ha gjort provet nu. Så nu kan jag lägga de provet åt sidan och gå till nästa arbete i No som jag vill ha gjort innan fredag innan jag åker till London med fotbolls laget. Men nu ska jag hem och sova en stund sen taggar jag utveckling samtal!

Underbar dag med mycket skolarbete som är bland det roligaste som finns !

Just nu sitter jag här med linus och amanda och har en jätte kul SO lektion, jag känner värkligen att vi är så tajta asså det är helt sjukt asså! 

Jag tänkte att jag skulle berätta lite om hur angelina är i själva livet !

Hon är en glad och sprallig tjej som precis blivit dumpad av en kulle som är sjukt omogen så det finns inte ! men tillbaka till angelina som sagt alltid glad och skrattar 24/7 ricktigt go tjej asså! och sen tänkte jag att vi kunde lägga in en sån hära the typical angelina: och här kommer den !!!!     Men asså corswant jag orkar inte (hahahahah)

Och sen har vi hennes undrebar kompis Ronja almthen som också är en glad tjejj som skrattar för det måsta och dom två tillsammans är en naturkatastråf och det är inte kul asså det var angi och ronja som skapade tsunami i thailand år 2004 stackars människor asså helt sjukt !!!

aja men det var allt för den här gången puss puss bloggen!! // Philip och Linus

As glad tjej, som ni kanske inte visste så har några tjejer i mitt lag (97/98) varit med och 
spelat med juniorena och spelat matcher för att dom har behövt spelare. Och i söndags så var de matchen som avgjorde om juniorerna skulle komma 2:a eller 3:a och då mötte vi Öjersjö som var super duktiga men vi tog hem vinstern och vann med 5-1 :) Det var 3 tjejer från (97/98) som var med och ställde upp på den matchen, roligt att varit med och hjälpt till. Men nu om några veckor så går vi upp till juniorerna, lääängtar ihjäl mig ska bli så sjukt roligt :D

På fredag åker mitt älskade lag till London för avslutnings resa kan man väll säga, har tjänat ihop jätte mycket pengar för att göra något speciellt. Och då bestämde vi att vi ville åka till London. Så på fredag så drar vi och i London kommer vi att träna en gång, spela mot ett engelskt lag och massa mer roliga saker.

En bild på laget, älskar er tjejer! :) <3 Tyvärr så är inte alla tjejer med på bilden :( 
 
 
Hej, kom hem för någon timma sen, har varit och tränat fotboll med grymmaste laget. Älskar verkligen att träna med juniorerna :)
Så underbart skön och underbara tjejer i de laget, och alla tar de verkligen seriöst och alla är där för att de vill spela fotboll och utvecklas. Det ska bli jätte roligt att jag snart är med junior.
Men nu sitter jag och kollar igenom HKK provet jag ska ha imorgon i skolan. Får hoppas på att de går super, men de tror jag att de gör.

Ska gå och lägga mig om en stund med, så vi hörs imorgon igen.