Sötaste och bästa kusin, älskar dig Haylie <3

Jag ska kolla om någon har lust att göra en ny header till mig, så denna är bara en tillfällig header! Om någon av er vill och har lust att göra en ny header till mig så kan ni väll skriva till mig på facebook eller kommentera :) 
 
 
 
Framsida
 
 
Baksida
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Min dag började med att Philip kom till min kvart över 11 sen gick vi ner till Kungälv, chillade på de och den klockan 1 tänkte vi att vi skulle gå och kolla på IFK - GAIS
Vi gick dit, men då säger dom att matchen är framflyttad till klockan 4 för att de var något fel på isen. Sen gick jag och Philip och mötte Eric sen gick vi och åt och hade de grymt roligt :) Har alltid så sjukt roligt med dessa underbara boysen :)

När klockan var halv 3 gick vi bort till skarpe igen för att se på matchen som började 4 och vi kollade bara 30 minuter sen orkade vi inte mer. Och Philip skulle träna och Eric skulle med en buss hem. Så vi gick och åt Mc Donalds. Vi släppte sedan av Eric då han tog bussen och sen gick jag och Philip hem. Hans träning började halv 7 så han var tvungen att dra hem.
Men en super bra dag, de har jag verkligen haft.
Bättre kunde den inte bli :D<3
Ni är grymma boys:)

Hoppas att ni läsare har haft en lite bra dag som jag har haft. Ni får ha en fortsatt grym kväll så hörs vi imorgon!

BJUDER! En trött tjej, som har haft en grym dag! :)

Sitter med Philip på Mc Donalds för han har inte ätit frukost haha :)
Sen klockan 1 ska vi gå och kolla på IFK-GAIS och då kommer även Eric. Så
De de är nice, men nu ska jag vara lite social med Philip så vi hörs senare

Puss :*<3

Jag fick ett par skor som jag hade tänkt att ha bla på nyår. En väska, ett par shorts (pjamas), ett par converse, ett stativ, en fjärrkontroll till min systemkamera. 4 Hollister tröjor en annan tröja från Gina, en sjal, ett mobilfodral som man har runt halsen, lite smink, underkläder och lite små saker. Och sen fick jag även 500:- :)
 
Är verkligen super nöjd, och jag hade en sjukt rolig och mysig julafton med min underbara familj oh släkt. De kunde inte blivit bättre! :D 

DEL 2 kommer lite senare idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julafton idaaag! Jag bara längtar tills vi ska till mormor och morfar och vara med släkten sen:) 
 
Ska jag gå in och duscha nu och sen göra mig klar, för klockan 2 kommer min morfar och hämtar oss. Så de ska bli mysigt! Vill igentligen öppna alla paketen nu så nyfiken är jag, men de är bara några timmar kvar nu. Om jag har kunnat vänta tills idag så måste jag kunna vänta några timmar till. Men kameran hänger med upp till mormor och morfar sen när vi åker dit, så många bilder kommer att komma upp på bloggen om några dagar :) 
 
Vill bara först att de ska bli julafton och de är det ju idag och sen vill jag att de ska bli nyår för den ska jag firar med kompisar detta året. Och de kommer verkligen bli så otroligt roligt:) 
Sen vill jag att de ska bli den 3 Januari för då är det Ytterby cup haha! 
Hörs senare puss:* <3
 
Saknar mina underbara vänner så mycket, så de är helt sjukt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sitter i bilen påväg hem, har varit på Ullared en stund haha!
Skulle igentligen inte köpa något men de blev lite saker iaf.
Är nöjd iallafall men de kanske kommer upp på bloggen sen men får se.
Kom till Ullared klockan kvart över 7 och var klara halv 10 haha rekord ju! Grymma är vi:)

Men nu kan jag inte kolla ner mer på telefonen så vi hörs senare.
Puss:*<3


Sitter och tittar på Juventus - Cagliari
Helt sjukt, de skulle ju verkligen inte vara straff! Vilken domare, gör ju helt feel!!!
Inte rättvist! :(


Sen träning idag, från 20.15- 22
Vissa tycker att de är sent men jag tycker att de är skönt att vi tränar så sent för då hinner man plugga innan man tränar.
Riktigt go träning idag, rolig men ändå jobbig. Men de går inte att förklara hur roligt och underbart de är att spela med dom bästa juniorerna! Ni är för Goa tjejer <3

Men nu ska jag gå och lägga mig så vi hörs imorgon!


Har varit en sjukt lång dag.
De börjar att jag vaknar när klockan är 10 av att en kille nere vid dörren står och bankar för han skulle hjälpa oss att sätta in en dörr. För vi har nämligen köpt en ny vit dörr.
Så jag gick ner och packa och åt frukost. Klockan 1 åkte jag pappa och lilla syster och köpte nya beskydd som jag verkligen rekommenderar. Dom var super bra och dom satt as bra på.
Och sen Vidare till träningen som började kvart i 2 och slutade kvart i 4. Idag gick de verkligen super bra för mig på träningen, så jag är super nöjd. Så de är bra, sen efter träningen så duschade jag och hjorde iordning mig och sen vid 7 så åkte jag hem till Hanna så var jag med Hanna och Julia. Vu hade de verkligen super duper mysigt, vi åt gott och kollade på en jätte bra film :)

Tack för kvällen bästa tjejer!<3:*

Sen vid 12 åkte jag hem alla var jätte trötta och sånt med haha. Så de har varit en sjukt lång dag för mig med:)<3

Lite nya saker jag har köpt till fotbollen. Ett par inomhus fotbolls skor, ett par vanliga fotbolls skor. Köpte ett par konstgräs skor eftersom vi spelar typ hela tiden på konstgräs. Och sen köpte jag även ett par nya vita shorts.
Tyckte att jag behövde de :)  
 
Jag är verkligen super nöjd med allting! Tack pappa du är bäst <3
 
 
 
Är hemma idag från skolan igen, har varit sjuk hela veckan. Och jag har inte tränat, saknar de. Men snart måste jag bli frisk, ska inte träna idag heller tyvärr. Men tills på Lördag måste jag verkligen bli frisk, för då är de inomhus träning :) Förra lördagen så blev jag sjuk och då missade jag inomhus träningen som var på söndag :( Så nu har jag missat 3 träningar eftersom jag är sjuk. Så de är la lite sådär, men nu ska jag bli frisk till på Lördag, för annars vet jag inte vad jag gör. 

Sitter och pluggar på ett prov som vi har imorgon i skolan, som jag verkligen inte vill missa. Men om jag fortfarande är sjuk så kan jag ju inte gå till skolan. För då smittar jag ju alla, så de suger. 
Ska plugga vidare på SO:n nu och hade tänkt att plugga hela dagen, för SO provet är de sista provet och på de ska jag få bra betyg på. 
 
Hörs senare, puss :) :* Gammal bild, bild i repris!

 
 Hej, jag har fått kommentarer om att ni vill att jag ska berätta vilket lag jag spelar i, hur gammal jag var när jag började spela fotboll och massa och visst de klart jag kan göra :) 
Så här kommer ett jätte långt inlägg om fotbollen: 

Jag började spela fotboll när jag var 6 år, jag började i ett lag som heter Kungälvs Fotbolls Flickor (KFF) 
Åren gick och jag älskade att spela fotboll, de var de bästa jag visste.

Här kommer 2 bilder från 2007 när vi mötte Romelanda 





När jag var 8 år så testade jag på konståkning, för jag hade alltid velat åka konståkning. Och jag testade 2-3 gånger typ sen så började jag i konståkningen i Kungälvs (YKK) Ytterbys Konståknings Klubb.

Åren gick super bra i både konståkningen och fotbollen. De var de bästa jag visste! 
Åren gick och jag blev äldre och bättre i både konståkningen och fotbollen. När jag var 12 år så blev de ganska mycket i skolan, jag gick i 6:an då och de var ganska mycket tyckte jag då. Och de blev ju ännu mer med fotbollen två träningar och en match i veckan. Och sen åkte jag konståkning 4 ggr i veckan. Och när skulle jag hinna vara med vännerna och när skulle jag hinna med skolan?! Asså de funkade verkligen inte att hinna med allt! 
Så jag kände själv att de blev väldigt mycket med både konståkningen och fotbollen så jag tänkte själv att jag var tvungen att sluta i något av dom. Jag älskade ju både intresserna sjukt mycket men jag var bara 12 år och jag hade fullt upp, stressigt och massa saker varje dag jag skulle hinna med. 
Så jag tog ett väldigt svårt beslut, de var de svåraste beslutet jag någonsin hade tagit! De blev att jag fortsatte med konståkningen och slutade tyvärr med fotbollen. 
Jag trodde att jag skulle komma långt med konståkningen och klart de gjorde jag men jag fick problem med mina fötter så jag hade special konståknings skridskor men de fungerade ändå inte. Jag gick till läkarn och dom sa att om jag skulle fortsätta i konståkningen så skulle jag var tvungen att operera mina båda fötter. Och de gick jag verkligen inte med på, om jag skulle operera mina fötter så skulle jag behöva operera en fot i taget och fått gå på kryckor i 1 år per fot. Och jag sa NEJ direkt att de går jag verkligen inte med på.



Så jag tog de största beslutet i mitt liv, jag älskade både fotbollen och konståkningen men för mitt eget bästa så slutade jag i konståkningen. 
Den veckan jag slutade i konståkningen så testade jag på fotbollen som jag slutade i innan, jag hade fortfarande kvar de talangerna från fotbollen som jag hade innan. Inte allt, men lite iallafall! Jag är glad att jag slutade i konståkningen och började i fotbollen istället. För i fotbollen så tror jag att jag kan komma långt! 

Fotbollen betyder sjukt mycket för mig idag, jag går i världens underbaraste lag. För ca 3 veckor sedan så gick jag upp till juniorerna. Och de är sjukt vad roligt de är att spela fotboll med dom tjejerna:D

Gamla bilder från långt tillbaka när jag var liten och spelade i Kungälvs FF (KFF) 




De är inte första gången jag spelar med juniorerna, utan dom har tagit in några 97/98 och då har dom bland annat tagit med mig på typ 8 matcher. Och de tycker jag är super roligt, tjejerna i juniorerna peppar alltid en om de är bra och typ säger på ett bra sätt om jag kan göra något bättre. 
Målvakten kan t.ex ropa: Braa skott där Angii!  
Så jag blir grymt taggad och mycket glad att spela med juniorerna, jag blir ju bättre av att spela med tjejer som är bättre än mig. Jag har lärt mig jätte mycket saker när jag spelar med dom. Så de är gött!

För ungefär 6 veckor sedan så var jag och mitt "gamla" lag i London. Kungälvs FF (KFF) 97/98 i London på typ tränings läger. De var så sjukt roligt! Vi tittade på en grym match, vi tränade en gång och sen spelade vi en match som vi vann med 3-2 :) De var nog den sämsta matchen jag har spelat, men de var ändå roligt :) 
Vi shoppade och vi hade sjukt roligt! De var alla spelarna i laget, tränarna och några föräldrar. 

Här kommer lite bilder från London 2012 med bästa laget och tjejerna!





















Vilken possition spelar du på? Har du varit målvakt?

I mitt "gamla lag" 97/98 laget så spelade jag mitt mittfältare, och där trivdes jag väldigt bra. Men 
jag spelar lite överallt, eller jag kan hoppa in överallt för att jag gör de för mitt lag. Såklart så är jag inte lika duktig överallt, men gör alltid mitt bästa vart jag än är på planen. 

Fast nu med juniorerna så spelar jag antingen vänster eller höger forward eller vänster eller höger yttermittfältare.
Jag trivs både på yttermittfältarna och som forward lika mycket, men nu när jag spelar med juniorerna så är de ju mycket svårare för mig att spela som mitt mittfältare efter som jag är grymt liten.
De var ju lättare när jag spelade i mitt "gamla lag", såklart var jag liten där med, men tränarna ville ha mig och en till där eftersom vi är ganska starka i kroppen och vi vågar verkligen trycka till och gå in med hela kroppen. 

Jag är bäde vänster och höger fotad och de är jag väldigt glad över. För då kan jag spela både höger och vänster var jag är än på planen :D

Ja jag har stått i mål, men de var för några år sedan. De gick faktiskt ganska bra :) Fast jag trivs bäst när jag är spelar ute, tycker de är mycket roligare. 


FOTBOLL BETYDER VERKLIGEN GRYMT MYCKET FÖR MIG!


Sååå sjukt glad att Juvve vann igår över
Shakhtar med 1-0 :)))

Nu är Juve vidare och jag ser fram emot nästa match dom spelar!

 

Känns som det var längesen jag hade en frågestund så nu kör vi! Kommer försöka svara på det flesta frågorna. :) ♥

MIn dag har varit grymt lugn och riktigt goo! 

Igår så spenderade jag hela dagen med min bästa vän Ronja, försökte lära mig att göra headers och sånt :) 
Och sen tog vi även kort och ah.
Så sov hon även hos mig från igår till idag, mysigt!

Idag gick vi typ upp klockan halv 11 för vi började klockan 12 nere på mimers, eftersom vi skulle kolla på olika linjer vi var intresserade av :D Så nu är jag nästan helt säker, så de känns super!
Ronja sover även här hos mig inatt igen :D :D 



 
Tack så sjukt mycket världens bästa vän <3 Kände att jag behövde en ny header, så Ronja Almthén gjorde en ny till mig :) Älskar dig <3




 
Ni kanske får några bilder sen, om de blir några bra. Men vi hörs sen puss:*<3

Fin bild på mig och Elin :) GAMMAL!
 
Har suttit och skypear med Ronja sen klockan halv 7 typ :) Bara pratar lite, fast just nu är vi lite osociala haha!
Simon skulle dra och hämta sin mamma så han kommer väll snart tillbaka. 

Ska snart gå och lägga mig för att jag ska upp tidigt och träna inomhus fotboll, träningen börjar klockan kvart över 9 på morgonen så de är la lite segt men aja. Vi hörs imorgon puss och godnatt :*<3

Ny månad, nya mål! 
Sista året sen börjar jag på gymnasium, nu är de bara ett halv år kvar i 9:an sen är de 1 ring som gäller. Om typ 1 månader ska man ha skickat in ansökan om vilka linjer och skola man vill gå på.
Som ni kanske vet så har jag kännt mig jätte stressad för jag inte har vetat vilken linje eller skola jag vill gå men nu har jag 2 linjer jag faktiskt funderar starkt på. Nu är de ju inte långt kvar och jag måste verkligen satsa allt på skolan känner jag och de menas med att jag inte kommer att blogga super mycket. Men nu vet ni varför också! 

NY MÅNAD, NYA TAG, NYA MÅL!